Over Schoonheidssalon Chez Lotfia

 

Schoonheidssalon Chez Lotfia is een schoonheidssalon waar u terecht kunt voor diverse schoonheidsbehandelingen, zoals o.a. lichaams- en gezichtsbehandelingen, manicures en pedicures, ultieme ontspanningsmassageswaxing en het zetten van wimperextensions of permanente make-up. Het is mogelijk om uw afspraken te combineren. Zo kunt u bijvoorbeeld eerst kiezen voor een manicure behandeling waarna u bij onze masseuse kunt genieten van een heerlijke massage. Bekijk onze arrangementen, hier ziet u een aantal voorbeelden van combinaties die mogelijk zijn.

Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij Schoonheidssalon Chez Lotfia hoog in het vaandel. De behandelingen worden uitsluitend volgens afspraak verzorgd, zodat u er zeker van kunt zijn dat er voor uw persoonlijke behandeling voldoende tijd wordt gereserveerd.

Schoonheidssalon Chez Lotfia Nijmegen - Lotfia SayahLotfia Sayah

Lotfia Sayah is eigenaresse van Schoonheidssalon Chez Lotfia. In de salon in het centrum van Nijmegen verzorgt het team en Lotfia voor u diverse schoonheidsbehandelingen. Lotfia is gediplomeerd nagelstyliste en heeft jarenlange ervaring in nagelverzorging. Tevens is Lotfia gespecialiseerd op het gebied van andere schoonheidsbehandelingen zoals wimperextensions, massages, harsbehandelingen, make-up etc.

 

Schoonheidssalon Chez Lotfia Nijmegen - Angelique van der HeijdenAngelique van der Heijden

Angelique van der Heijden heeft ruim 12 jaar ervaring in de wereld van beauty. Persoonlijke aandacht en kwaliteit in huidverzorging en huidverbetering is waarin zij haar passie vindt. Ze hoopt u snel te mogen verwelkomen voor een schoonheidsbehandeling, manicure, gellak of voor een ontspannende massage.

 

Schoonheidssalon Chez Lotfia Nijmegen - Julia van TuijlJulia van Tuijl

Met enthousiasme en plezier werkt Julia bij Schoonheidssalon Chez Lotfia. Op dit moment richt zij zich vooral op manicure (gellak), epileren en verven van wenkbrauwen, wimpers(extensions) en harsen. Haar doel is om steeds meer door tot een allround schoonheidsspecialiste binnen Schoonheidssalon Chez Lotfia te groeien. Ze adviseert je graag over diverse schoonheidsbehandelingen en producten die wij gebruiken.

 

 

Erkend Leerbedrijf

Onze schoonheidssalon is een Erkend Leerbedrijf.
Wij leiden vakmensen op.

 

 

Schoonheidssalon Chez Lotfia in het centrum van Nijmegen

Heeft u vragen? U kunt altijd telefonisch of via e-mail contact opnemen met de salon, wij staan u graag te woord. Of loop gerust onze salon binnen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Sinds de zomer van 2014 is de schoonheidssalon verhuisd van Malden naar Nijmegen. We zijn gevestigd in een mooi pand gelegen midden in het centrum van Nijmegen. Een impressie van de salon:

Schoonheidssalon Chez Lotfia Nijmegen Schoonheidssalon Chez Lotfia Nijmegen - Massage Schoonheidssalon Chez Lotfia Nijmegen - Keuken Schoonheidssalon Chez Lotfia Nijmegen - Massage Schoonheidssalon Chez Lotfia Nijmegen - Pedicure Schoonheidssalon Chez Lotfia Nijmegen - Manicure Schoonheidssalon Chez Lotfia Nijmegen - Keuken Schoonheidssalon Chez Lotfia Nijmegen - Kapper Schoonheidssalon Chez Lotfia Nijmegen - Nagelstyling Schoonheidssalon Chez Lotfia Nijmegen - Pedicures Schoonheidssalon Chez Lotfia Nijmegen - Pedicures Schoonheidssalon Chez Lotfia Nijmegen - Keuken